Rond boxkleed voor in de tuin

Een rond boxkleed is ideaal wanneer je een ronde box hebt. Doorgaans zijn ronde kleden met een diameter van 90×95 verkrijgbaar. Deze kleden worden van duurzaam materiaal gemaakt, zodat ze lang meegaan en dat kinderen er comfortabel op kunnen liggen, slapen en spelen. Daarnaast zijn ronde vloerkleden ook nog eens eenvoudig te wassen in de wasmachine. Maar een rond boxkleed is ook meer dan alleen een comfortabele bedekking van de vloer van een ronde box. In dit blog vertellen we meer over ronde boxkleden en waarom ze ook geschikt zijn voor in de tuin!

Waarom een rond boxkleed kopen?

Een boxkleed is belangrijk voor het comfort van je kindje. Een boxkleed is lekker zacht en zo heeft je kindje geen last van de harde bodem van de box zelf. Ideaal als hij lekker wilt liggen, spelen of slapen. Een rond boxkleed koop je doorgaans als je een ronde box hebt, maar je kunt een ronde boxklede ook uitstekend gebruiken als speelkleed! Of je nu jouw kindje in de woonkamer, kinderkamer of in de tuin wilt laten spelen.

Kinderen genieten van comfort

Je kindje moet natuurlijk wel lekker kunnen liggen, slapen, zitten en spelen. Daarom is een extra dik en gevoerd rond boxkleed een perfecte koop. Ronde boxkleden zijn in de regel wat dikker en ze voelen aan als fluweel. Dus lekker zacht! Dat zorgt ervoor dat het kindje lekker kan genieten van optimaal lig- en zitcomfort.

Rond boxkleed fungeert prima als speelkleed!

Een rond boxkleed heeft een leuk uiterlijk door de ronde vorm en door de enorme keuze in kleuren en stijlen die je hebt kun je het ronde boxkleed ook overal neerleggen. Zelfs in de tuin als je even van de zon wilt genieten en je kindje lekker wilt laten spelen. Als je het trouwens een gedoe vindt om telkens het kleed in en uit de box te halen, kun je ook meerdere ronde boxkleden bestellen. Het is ook leuk om ronde boxkleden een beetje te mixen en te matchen. Zo kun je een mooi rond boxkleed voor in de box en de kinderkamer aanschaffen en een kleed in een andere kleur voor in de woonkamer. 

Ronde boxkleden voor buiten

Op warme en zonnige dagen ga je natuurlijk lekker in de tuin of op het balkon zitten en natuurlijk neem je jouw kindje mee. Maar het kindje moet wel lekker kunnen zitten, liggen of spelen. Dus dan neem je het ronde boxkleed mee naar buiten. Daar is een rond boxkleed ook uitstekend voor geschikt! Zorg er wel voor dat hij of zij niet in de volle zon ligt of speelt. Dat is natuurlijk niet goed voor het kindje.

 

Ruime keuze in kleuren en stijlen

Ronde boxkleden zijn ook in verschillende kleuren en stijlen te verkrijgen. Zo kun je het rond boxkleed ook afstemmen op je persoonlijke smaak en eventueel op je interieur. Dat wel zo prettig is wanneer het kleed vaak in het zicht ligt. Je kunt ook voor een mooie stijl kiezen, zoals de Sparkle. Dan is het boxkleed voorzien van een subtiele glitter. Helaas heb je geen keuze in verschillende soorten patronen. Je kunt op dit moment alleen nog kiezen voor ronde boxkleden met een effen patroon. Wellicht dat hier ooit nog verandering in komt, maar door de enorme keuze die er al is zal het ongetwijfeld weinig moeite kosten om een boxkleed te bestellen die helemaal naar wens is.