Reddingsvesten

Ga je graag op pad met de boot? Dan zijn reddingsvesten van levensbelang. Zelfs volwassenen die goed kunnen zwemmen kunnen het beste reddingsvesten dragen. Door de stroming vanwege andere boten die er varen kan het gevaarlijk zijn om te water te raken. De reddingsvesten zorgen ervoor dat je veilig blijft drijven. Wij verkopen zowel reddingsvesten voor volwassenen als voor kinderen. Een goed reddingsvest kan echt de doorslag geven! De reddingsvesten zorgen er namelijk voor dat je hoofd lekker boven water blijft. Zo ga je geen kopje onder en voorkom je een hoop problemen zodra je te water raakt.

Zwemvesten voor in het zwembad

Reddingsvesten zijn natuurlijk echt gemaakt als je op de boot gaat. Ze zijn bedoeld om mee te blijven drijven bij een ongeluk. Maar ze zijn niet echt bedoelt om mee te zwemmen. Toch kunnen zwemvesten ideaal zijn voor kinderen die leren zwemmen. Zwembandjes kunnen namelijk flink in de weg zitten als je probeert te zwemmen. Het is lastiger om bijvoorbeeld de schoolslag te maken. Gelukkig kunnen de zwemvesten echt een oplossing bieden en blijf je drijven en kan je tegelijk de schoolslag blijven maken.

Zwemvesten voor kinderen en volwassenen

Zwemvesten worden echt niet alleen gebruikt door kinderen. Volwassenen kunnen ze ook gebruiken. Bijvoorbeeld als je minder bekwaam bent in het zwemmen. Of als je in een gebied gaat zwemmen met extra stroming. Je kan de zwemvesten dan voor je eigen veiligheid gaan gebruiken. De zwemvesten zorgen er namelijk voor dat je niet langer kopje ondergaat. Maar je hebt wel je armen vrij om zwembewegingen te maken. De zwemvesten kunnen ook gebruikt worden als je in rustig vaarwater vaart met de boot. Je geeft je kinderen zo eventueel ook de mogelijkheid om in het water te springen en te zwemmen!

Bestel je eigen zwemvesten online

Op onze website kan je direct zien welke verschillende zwemvesten we in huis hebben. Je kan direct een keuze maken en een zwemvest online bestellen. Ga je met de boot varen en zijn je kinderen geen geoefende zwemmers? Dan raden we de standaard zwemvesten af. We adviseren dan om toch gewoon voor reddingsvesten te gaan. Dit geeft extra bescherming als je in het water raakt. Het is een drijfhulpmiddel, maar de zwemvesten zijn niet bedoelt om je kinderen te redden als ze in het water terecht komen. We hebben gelukkig meerdere varianten zwemvesten om uit te kiezen en je kan altijd nog officiële reddingsvesten overwegen!