Massage opleiding STAP budget

Wil je graag een massage opleiding STAP budget volgen? Bij Anand.nl kan je terecht om met de gratis STAP subsidie een opleiding te volgen tot masseur. Helaas zijn niet allen cursussen aangesloten voor de STAP subsidie. Maar je kan wel verschillende opleidingen volgen uit het subsidie potje van STAP Budget. Deze subsidie is door iedereen aan te vragen die graag een opleiding of cursus wil volgen bij Anand.nl. Het idee erachter is dat je beter geschoold wordt en zo extra kansen krijgt op de arbeidsmarkt. Anand.nl kan je hierbij helpen met een massage opleiding STAP budget.

Verschillende opleidingen bij Anand.nl kunnen gevolgd worden met STAP budget

Er zijn meerdere massage opleidingen die je kan volgen met STAP budget subsidie. Je kan bijvoorbeeld de opleiding Wellness Masseur volgen met STAP budget. Maar ook een cursus Reiki of Meditatie. Dankzij de STAP budget kan je eventueel je kennis verbreden en zo extra diensten aanbieden bij je eigen massagepraktijk. Het is ook mogelijk om naast de massage opleiding STAP budget een training te volgen via Anand.nl. Bijvoorbeeld een speciale training waarbij je sportmassages leert geven.

Ontvang tot 1.000 euro subsidie voor de opleiding bij Anand.nl

Hou er wel rekening mee dat je tot maximaal 1.000 euro subsidie kan krijgen voor een massage opleiding STAP budget. Alle kosten erboven en de examenkosten dien je zelf te betalen. Maar de investering wordt zo flink kleiner en je kan een officieel erkende opleiding volgen via Anand.nl. Je kan ook meerdere trainingen volgen en hier de subsidie voor gebruiken. Hou er wel rekening mee dat je de subsidie slechts eenmaal per jaar mag aanvragen. Dit betekent dat je volgend jaar weer opnieuw kan proberen de subsidie aan te vragen als je een opleiding bij Anand.nl wil volgen.

Schrijf jezelf op tijd in voor de massage opleiding met STAP subsidie

Elk kwartaal krijg je één kans om de subsidie aan te vragen. Meestal is de subsidiepot binnen een uur leeg. Je moet er dus echt op tijd voor online in de wachtrij staan om kans te maken op de subsidie. Maar voordat je een aanvraag ingediend hebt moet je eerst het aanmeldformulier bij de hand hebben. Je hebt namelijk een aanmeldbewijs nodig om mee te mogen doen aan de STAP subsidie aanvraag. Schrijf jezelf daarom op tijd in en ontvang zo STAP subsidie om deze opleiding te volgen! Het is altijd fijn als je voor een deel de kosten kan laten betalen door de overheid.