Gevel isoleren

De gevel isoleren is de ideale oplossing om vanuit de buitenzijde de woning van isolatie te voorzien. Er wordt letterlijk isolatiemateriaal tegen de muren aangeplakt. Daarna worden de isolatieplaten afgewerkt, zodat je er niets meer van ziet. Het afwerken van de gevel kan op verschillende manieren. Je kan bijvoorbeeld de muur laten stuken of afwerken met hout of steenstrips. Uiteraard brengen we de woning zoveel mogelijk terug naar de originele staat. Voor de gevel isoleren dien je ook een vergunning aan te vragen. Je past de woning namelijk aan de buitenkant aan en dit mag helaas niet zomaar. Gelukkig doen de meeste gemeentes niet super lastig als je de woning in de originele staat terugbrengt.

Gevel isoleren aan de binnenzijde

Er zit natuurlijk een redelijk kostenplaatje aan een gevel isoleren aan de buitenzijde. Het kan voordeliger zijn om je woning van binnenuit te isoleren. Dit is zeker weten mogelijk alleen moet je er rekening mee houden dat je flink wat ruimte gaat inleveren. De isolatie zorgt ervoor dat je al snel aardig wat centimeters inlevert in je woning. Dit willen de meeste woningeigenaren niet en daarom kiezen ze voor een isolatie aan de buitenzijde. Uiteraard is beide bij ons mogelijk. We zullen ook bij de isolatie aan de binnenzijde de muren weer netjes stuken en afwerken. Je ziet er straks helemaal niets van dat je gevel geïsoleerd is.

Optrekkend vocht in je woning aanpakken

Optrekkend vocht in een woning kan een groot probleem zijn. Het vocht staat dan letterlijk tegen de muren aan. Omdat het vocht nergens heen kan komt er steeds meer vocht bij. Het gevolg is dat er schimmel op de muren ontstaat en er een ongezonde omstandigheden ontstaan. Je kan hierdoor zelfs last krijgen van astma en reuma. Het is daarom belangrijk om optrekkend vocht aan te pakken.  Buiten dat het er vies uit ziet is je gezondheid belangrijk. Gelukkig kunnen wij de muren tegen optrekkend vocht behandelen.

Injecteer je muren met een speciale gel

De oplossing tegen optrekkend vocht is je woning injecteren met een speciale gel. Hierdoor ontstaat er een soort barrière tegen optrekkend vocht. Helaas kan je deze behandeling wel slechts eenmalig toepassen. Daarom geven wij garantie dat wij deze behandeling professioneel uitvoeren en je gegarandeerd van het vochtprobleem in huis af bent. Het is belangrijk om deze behandeling door een expert uit te laten voeren. We staan graag voor je klaar om je muren te behandelen met onze speciale gel.