Cranenbroek Schijndel

Op het industrieterrein Duin 1 vind je een vestiging van de winkelketen Cranenbroek. Het gaat om Cranenbroek Schijndel, waar je vele verschillende tuinartikelen kunt kopen. Denk hierbij aan meubilair voor je gezellige terras, maar ook aan tuingereedschappen, zaden om zelf te planten, verlichting voor in de tuin en andere tuinaccessoires. Ook kun je bij deze vestiging van Cranenbroek dierenvoeding en andere spullen voor je huisdier kopen.

De vestiging in Schijndel is van maandag tot en met zaterdag geopend. Op maandag tot en met donderdag gaat de winkel om 09:30 uur open en sluit deze om 18:00 uur. Op vrijdag opent de winkel om 09:30 uur en sluit deze pas om 20:00 uur. Op zaterdag is de winkel geopend van 08:30 uur tot 17:00 uur. De winkel heeft geen koopzondag.

Goedkoop shoppen? Check de folder

Cranenbroek brengt regelmatig een nieuwe folder uit. In deze folder kun je alle recente aanbiedingen van het tuincentrum vinden. De aanbiedingen die in de folder staan, zijn ook geldig in Cranenbroek Schijndel. Ook als je bij dit tuincentrum wil winkelen, loont het om de folder goed in de gaten te houden. Door van een aanbieding in de folder te profiteren, kun je veel geld besparen. Je vindt de folder van Cranenbroek op de website van het tuincentrum, maar ook in de diverse vestigingen van de winkelketen.